sobre-deverd-04
sobre-deverd-04
sobre-deverd-04

Sobre deVerd

Donec ornare eros ut pulvinar volutpat. Vivamus pretium luctus consequat. Vestibulum aliquam magna scelerisque metus sodales varius. Morbi at mauris non purus accumsan tempor a et diam. Donec id euismod nunc, nec tristique neque. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Quí som?

deVerd és una marca de qualitat i de jardins personals, portada per Lluís Llopis, Mestre Jardiner, amb més de 20 anys d’experiència en tots els àmbits de la jardineria. A deVerd elaborem el disseny del teu jardí, executem el projecte i si ho desitges, en fem el manteniment.

El contacte directe amb el client ens fan molt propers i resolutius en el teu jardí. Els nostres clients avalen aquesta referència, i els jardins arreu de Catalunya en són un bon exemple.

Pensem el teu jardí i en busquem l’atemporalitat, amb línies senzilles i harmòniques, apliquem la història de la jardineria i ho fem amb materials nobles i sostenibles.

Hem estudiat per a això i treballem per a millorar; disposem de la sensibilitat dels “càrmens” de l’Al-Àndalus, de les solucions constructives per al desnivells dels jardins del renaixement italià, del treball visual en la geometria dels jardins del realisme francès, de la integració i aproximació del paisatgisme anglès a la natura, de la magnitud a petita escala en els jardins del segle XX i aprenem de la sensibilitat dels jardiners orientals.

Línies netes i clares configuren l’espai, ordenen i desordenen allò que creem i configuren una personalitat única al teu projecte. Combinem materials moderns i apliquem recursos històrics, el coneixement vegetal i la interpretació de l’entorn; tot això per obtenir un disseny harmoniós, atemporal, senzill i sostenible.

Així treballem des de fa molts anys i ens enriquim del present per mirar endavant i obtenir alts estàndards de qualitat.

boceto-02
boceto-02
CV Lluís Llopis

Lluís Llopis i Tura va nàixer el 1971, és Tècnic en Jardineria, Mestre Jardiner, membre de la Royal Horticultural Society (RHS) del Regne Unit, soci de l’Associació de Professionals d’Espais Verds de Catalunya (APEVC) i del Gremi de Jardineria de Catalunya. Ha participat en diverses Bienals Internacionals del Paisatge de Barcelona (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya).

Lluís Llopis és el propietari de la marca deVerd, registrada el 2009. Treballem per assolir qualitat i personalització en els nostres serveis, dos bons exemples són la rotonda de St Feliu de Codines (anomenada Símbol, publicada al diari Ara el 2014) i el projecte “A Vol d’Ocell”, entre St. Feliu de Codines i St. Miquel del Fai, els dos foren presentats a la IV Biennal del Paisatge de Barcelona del COAC. Des de llavors ha fet jardins arreu de Catalunya: Barbens, Blanes, Cardona, L’Esquirol, Mediona, Moià, Ponts, Sta. Maria de Martorelles, Gallifa i Sant Feliu de Codines.