a-08-2
a-08-2
a-08-2

Fent espais únics i
irrepetibles

Crear un jardí és organitzar tot els seus elements existents i aportar-los alguna cosa nova però abans de res és tenir en compte el més precisament possible tot allò que es té davant els ulls -el cel i la línia de l’horitzó, el color de l’herba, les espècies i les formes dels arbres-.

─ Russell Page ─

Disseny i execució de Jardins privats
b-01 (8)

Perquè sigui tot un èxit, farem un projecte de disseny, en el qual treballarem conjuntament amb tu, per tenir el millor resultat. Un cop tancat el projecte podem executar-lo nosaltres mateixos, amb el benefici que comporta saber que no hi haurà tercers entre mig. Això ens ha donat èxit des que vam crear deVerd.

En l’execució fem tot el procés constructiu: la jardineria pròpiament dita, treballs de fusteria (tarimes, pèrgoles i tancaments), la paleteria (paviments, parets de pedra i la volta catalana) i les instal·lacions.

I tot això, ho fem amb un preu tancat i sense sorpreses per a tu.

Simbologia en disseny públic i privat

Les ciutats, les empreses, els hotels, tots en general tenim la nostra pròpia simbologia. A deVerd som especialistes en crear espais simbòlics i poden ser atemporals o temporals.

El projecte “Símbol” n’és un exemple, presentat al 2006 a la IV Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona, el podeu veure al Portfolio.

Aprofitem la història del client, lʼafició o el tipus de treball dʼuna indústria, per treure’n profit i potenciar la marca corporativa d’aquest. En dissenyem el projecte i l’executem.

Un projecte temporal, ja sigui per Nadal o per a una data assenyalada, és fàcil imaginar-lo i crear-lo. Durant molt anys hem fet els pessebres i arbres de Nadal per a la plaça major de Sant Feliu de Codines (Barcelona).

noticia-05
Marges de Pedra i Volta Catalana

MARGES DE PEDRA

La pedra la col.loquem buscant una aparença antiga però subjectada amb material perquè perduri. Nosaltres mateixos els executem i els donem personalitat, tot buscant les millors cares i posicions de la pedra.

VOLTA CATALANA

És una tècnica de construcció tradicional catalana. És un sistema constructiu de línies senzilles i elegants i molt esvelt. La volta catalana la fem servir en coberts, barbacoes o escales. És possible emprar molts tipus de rajoles, des de més senzilles, fins a més decoratives. I les formes corbades poden ser més accentuades o més horitzontals, sempre dins d’uns paràmetres.